Betingelser

Betingelser

Forretningsbetingelser for DRAGØR HÅNDBOLD´s website www.dragoerhk.dk


Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: DRAGØR HÅNDBOLD
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 33 84 29 02


PRISER
Alle priserne på www.dragoerhk.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening. Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

- Tilmelding til hold (eller flere hold)
- Venteliste
- Passivt medlem

Sker det som en forudbetaling, for den periode der er angivet ved købet. DRAGØR HÅNDBOLD kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100,- og 0,70 kr. pr. transaktion for 50,- og under. Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.


BETALING
www.dragoerhk.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • eDankort

Betaling sker forud.
Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort. Læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos DRAGØR HÅNDBOLD samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos DRAGØR HÅNDBOLD har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos DRAGØR HÅNDBOLD, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.